Retourneren en ruilen

14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product.
Product ruilen? Na ontvangst, verzenden we dezelfde dag je nieuwe product.
Geld terug? Binnen 7 dagen na ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt. 


Verzending van uw order via onze JPES by Ralph webwinkel

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL met tracking. Als u de voorkeur geeft aan verzending via POSTNL met vereiste handtekening of verzekering, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen behalve bij briefpost.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Retourzendingen van uw pakket via onze webwinkel

Wat zijn de voorwaarden om mijn artikel te retourneren?

U kunt een artikel retour melden binnen 14 dagen. Daarna heeft u 7 dagen de tijd om uw pakket te retourneren en de retourkosten zijn voor eigen rekening. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Het besproken bedrag wat u terug krijgt,  wordt  zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 7 dagen retour geboekt.

Het artikel dient voorafgaand retour gemeld worden per email via info@jpes.nl

U kunt uw retour product(en) pas retourneren na een instructie mail van ons ontvangen te hebben, na overleg met één van onze medewerkers.
Indien dit niet het geval is bij een retour pakket zullen de retourkosten voor eigen rekening zijn. De kosten voor een eventueel nieuw pakket bij een ruiling zijn voor onze rekening. indien er schade ontstaat door gebruik dat verder gaat dan noodzakelijk om de werking, aard en kenmerken van een product vast te stellen  wordt een redelijke schadevergoeding inhouden/in rekening brengen vanwege de waardevermindering.  

Wij adviseren de verpakkingen van de artikelen minimaal gedurende 14 dagen te bewaren. Retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien; Ze gedragen en/of gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of u zelf getracht heeft de schade/een gebrek te herstellen en als u de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet heeft opgevolgd. 

De pakbon of (kopie) factuur dient aanwezig te zijn in uw retourzending.

Voldoet u niet aan de voorwaarden lees hier wat u kan doen.

Overleg met onze klantenservice we zijn niet de moeilijkste maar het verhaal moet wel redelijk zijn.

Bij ons kunt u gewoon een artikel ruilen.

Heeft u de producten ontvangen maar toch niet het juiste besteld? Helaas zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Retouradres

Retouren kunnen gestuurd worden naar: 
JPES by Ralph
t.a.v. klantenservice 
Lange Slagenstraat 74
4205BX Gorinchem